Jong Ajax morst punten tegen Helmond Sport: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport niet weten te winnen. Op sportpark de Toekomst eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 1-1.

Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd maar tot uitgelezen kansen kwam het nog niet. Sterker nog, de bezoekers uit Helmond kwamen na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Werkhoven. In het vervolg van de eerste helft drong Jong Ajax wel aan maar was het te slordig in de afronding. Van der Gaag bracht in de tweede helft Kenneth Taylor (voor Quinten Timber) en Jasper ter Heide (voor Alex Mendez) in maar dat veranderde niet veel aan de wedstrijd. Pas nadat Ekkelenkamp de 1-1 maakte leek Jong Ajax wakker en kregen Castillo, Kik Pierie, Traoré en Nicolas Kühn de uitgelezen kans om het elftal op voorsprong te schieten. Dat gebeurde echter niet waardoor de 1-1 stand op het bord bleef staan.

Opstelling Jong Ajax: Kotarsaki, Van Gelderen, Kemper, Pierie, Castillo, Q. Timber (46. Taylor), Mendez (46. Ter Heide), Ekkelenkamp, Kühn, Traoré, Jensen (64. Brobbey)

Bron: Ajax.nl