Ajax lanceert volgend seizoen nieuw ticketing-systeem

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax lanceert een nieuw ticketing-systeem dat vanaf volgend seizoen zijn intrede moet maken. Het betreft secundaire ticketing voor seizoenkaarthouders die een wedstrijd niet bij kunnen wonen. Daarnaast staan er voor de komende tijd uitbreidingen van de capaciteit van de Johan Cruijff ArenA op het programma.

Het is de bedoeling dat de seizoenkaarthouders hun ticket beschikbaar kunnen stellen voor anderen wanneer zij een wedstrijd van Ajax niet kunnen bezoeken. Dat kunnen zij doen door het onderling te regelen met bijvoorbeeld familie en vrienden, maar ook door hem te koop of als donatie aan te bieden.

Tevens is de club bezig met het genereren van meer plaatsen in het stadion. Zo wordt de commandokamer op de hoofdtribune omgebouwd tot tribune. Deze verbouwing met al in de winter voltooid zijn. Ook in de hoeken van het stadion worden stoeltjes geplaatst. Er komen daar achthonderd tot duizend plaatsen bij, maar de hoeken gaan niet helemaal dicht. Er lopen immers vluchtroutes en er moet in geval van nood een ambulance naar binnen kunnen rijden. Tot slot moeten er in de zomer business seats bijkomen op de zesde verdieping van de ArenA.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/127081/ajax-lanceert-volgend-seizoen-nieuw-ticketing-systeem

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Nederlands Elftal
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff