Lokroep Blind krijgt mogelijk vervolg, drietal mag vertrekken bij Tottenham

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Blind onthulde recentelijk dat hij Jan Vertonghen heeft gepolst voor een terugkeer naar Ajax en dat scenario kan komende zomer weleens waarheid worden. Vertonghen beschikt net als Toby Alderweireld en Christian Eriksen over een aflopend contract bij The Spurs en volgens de laatste geruchten zullen die contracten niet worden verlengd.

Voorzitter Daniel Levy maakte op een supportersbijeenkomst bekend dat Tottenham pogingen heeft ondernomen om het drietal binnenboord te houden maar dat men spelers niet kan dwingen om bij te tekenen. Voor Christian Eriksen is er concrete belangstelling van onder meer Real Madrid en Juventus en de kans is groot dat Eriksen mogelijk in de winterstop al een volgende stap gaat maken. Voor Vertonghen en Alderweireld ligt de situatie anders en gezien hun leeftijd valt een terugkeer naar Ajax niet uit te sluiten. Het is bekend dat de clubleiding van Ajax de Belgische verdedigers graag ziet terugkeren en dat er ook wederzijdse interesse is, dus wellicht is 2020 wel het ideale moment voor een terugkeer op het oude nest.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/10/16/lokroep-blind-krijgt-mogelijk-vervolg-drietal-mag-vertrekken-bij-tottenham/