Blind was thuisgebleven als zijn zoon nog niet was geboren

Bron: ajaxfanzone.nl

Het scheelde niet veel of Daley Blind had de wedstrijd Valencia – Ajax thuis vanaf de bank gevolgd, zo laat Blind weten tegenover De Telegraaf. Afgelopen dinsdag werd het zoontje van Blind geboren waardoor Daley en trainer Erik ten Hag spraken van een perfecte timing waardoor hij een vliegtuig later pakte dan de selectie.

‘Als mijn zoon nog niet zou zijn geboren was ik thuisgebleven maar alles ging perfect dus was het ook wat makkelijker om alsnog richting Valencia te gaan. Ze wist dat ik graag wilde spelen en zei: ga maar’. Dat je dan op zo’n moment weer aansluit bij de groep is heerlijk. We zijn ondanks het vertrek van De Ligt en De Jong weer een eenheid waarin de nieuwelingen zich snel hebben aangepast. Met dit elftal hebben we doorgebouwd en dan kun je weer tot grote hoogte stijgen’. Aad de Mos liet ook nog even zijn licht schijnen over de situatie en zag dat Blind iets minder speelde in Mestalla. ‘Niet zo gek natuurlijk als je bij de bevalling bent en de ploeg achterna moet reizen, dan kost dat slaap en energie. Maar Daley is zo belangrijk voor dit Ajax met zijn inspeelpass en routine, dat zag je woensdag ook weer’.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/10/04/blind-was-thuisgebleven-als-zijn-zoon-nog-niet-was-geboren/

Gegevens

Spelers: Daley Blind
Onderwerpen: Selectie, Trainer, Transfers
Tags: Nieuws
Trainers: Aad de Mos