Ten Hag: “Willen we succesvol zijn in Europa, moet de restverdediging echt beter”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is Ajax met hangen en wurgen gelukt om zich te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. PAOK werd over twee duels met 5-4 verslagen. Uit werd het 2-2, thuis wonnen de Amsterdammers met 3-2. Erik Ten Hag keek toe hoe Ajax vocht voor deze moeizame overwinning. Ook hij zag dat het niet altijd even goed was aan de kant van zijn ploeg, toch was hij niet geheel ontevreden over het optreden van zijn ploeg. In gesprek met Ziggo laat hij zijn licht schijnen over de gewonnen strijd.

Hectiek

“Het was een hectische wedstrijd waar een hoop niet goed ging. Ze hebben er wel heel hard voor gevochten. Ik heb goede weerbaarheid gezien.” Ajax kreeg maarliefst drie penalty’s van de arbiter, alle drie terecht maar toch is dit opmerkelijk te noemen. Dusan Tadic ging drie keer achter de bal staan, miste de eerste waardoor PAOK op voorsprong bleef staan: “Die penalty missen is een enorme domper daar moet je maar mee om kunnen gaan als ploeg.” Voegde Ten Hag daar aan toe.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-willen-we-succesvol-zijn-in-europa-moet-de-restverdediging-echt-beter/

Gegevens