Ajax O19 na strafschoppen uitgeschakeld in UEFA Youth League

Ajax O19 is uitgeschakeld in de UEFA Youth League door na strafschoppen te verliezen van Olympique Lyon. De ploeg van trainer Heitinga begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam na zeven minuten op voorsprong door Brobbey. Na een kleine twintig minuten wist Lyon de gelijkmaker te scoren. In de tweede helft werd het 2-1 voor Lyon en nadat Van Gelderen een rode kaart kreeg leek de wedstrijd gespeeld. In de blessuretijd scoorde Brobbey echter de 2-2 en moesten strafschoppen de beslissing geven. Die strijd ging aardig gelijk op maar bij een 6-5 stand voor Lyon miste Hoogewerf zijn strafschop en is Ajax uitgeschakeld.