Jong Ajax en FC Den Bosch in evenwicht 2-2

Jong Ajax heeft niet kunnen winnen van FC Den Bosch in een wedstrijd met een steeds wisselend beeld. Vaclav Cerny had al in de zestiende minuut zijn team op voorsprong kunnen brengen maar de paal stond in de weg. Eén minuut later werd binnen de 16 meter Rauno Sappinen door Sven Botman onderuit gehaald en de scheidsrechter gaf de bezoekers een strafschop die door Beltrame werd binnen geschoten (0-1). In de 23ste minuut was het gedaan met de voorsprong van de bezoekers want Noa Lang draaide zich goed vrij en schoot net buiten het strafschopgebied keihard raak (1-1). Na deze gelijkmaker golfde het spel op en neer waarbij Jong Ajax iets sterker was. Vlak voor rust liet de defensie van de Bosschenaren Noa Lang vrij passeren en stiftte de bal over de doelman heen en werd de ruststand 2-1.