Blog: Wat was er ook alweer zo leuk aan die Europese awaydays?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Al maanden geleden boekten we tripjes richting Lissabon en Athene. Want we wisten toen al: in Portugal of Griekenland kan weleens de beslissing gaan vallen. In Lissabon gebeurde het niet en dus moest Ajax in Athene Champions League-overwintering zien veilig te stellen. 

Vol goede moed gingen we maandagavond richting Athene. Toen ik na de landing m’n telefoon van vliegtuigstand haalde, had ik er meteen al weer wat minder zin in. De beelden van de rellen in de stad waren niet mals. Er zou in flinke groepen tegen elkaar gevochten zijn. Het clubhuis van AEK werd bestormd, door een combi van verschillende groepen supporters. Volgens de politie in Athene was er geen aanleiding om te denken dat er Ajacieden bij waren.

Of dat nu wel of niet zo was. Na het zien van de beelden wist je al wel: het gaat morgen vermoedelijk niet rustig blijven, want de supporters van AEK staan niet bepaald bekend als lieverdjes. Maar dinsdag werd in eerste instantie een relaxte dag: omwisselen, wat sightseeing en daarna richting de verzamelplaats om op de bus naar het stadion te stappen. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blog-wat-was-er-ook-alweer-zo-leuk-aan-die-europese-awaydays/

Gegevens