Ajax O15 wint mini-Klassieker van Feyenoord

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 20 oktober. Om 12.00 uur speelt Ajax O15 op Sportpark de Toekomst de mini-Klassieker tegen Feyenoord O15. Om 14.30 uur speelt Ajax O17 thuis tegen FC Volendam. Ajax O19 gaat zaterdagmiddag op bezoek bij Sparta Rotterdam O19. Volg het hier en praat mee!

FT | Ajax O15 - Feyenoord O15 (1-0)

Ajax heeft zaterdagmiddag de mini-Klassieker gewonnen van Feyenoord. Op Sportpark de Toekomst werd het dankzij een treffer van Serginho van Axel Dongen 1-0.

In de eerste helft had Ajax O15 het lastig. Feyenoord zette goed druk op de verdediging van Ajax, waardoor de Amsterdamse talenten moeite hadden in de opbouw. De eerste echte kans was desondanks 'gewoon' voor Ajax. Een vrije trap van Julian Brandes werd weggewerkt, waarna Julian Rijkhoff in de rebound naast schoot. Ook Feyenoord kreeg af en toe een kans, terwijl Ajax aan de andere kant dichtbij was via Nassef Chourak en Raphaël Sarfo.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116285/ajax-o15-wint-mini-klassieker-van-feyenoord