Ajax Vrouwen fors onderuit tegen Lyon: 0-4 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond een forse nederlaag geleden in de Champions League. Titelhouder Olympique Lyon won het duel op sportpark de Toekomst met 0-4. Over twee weken is de return in Lyon.

Dat de Ajax Vrouwen zwaar hadden geloot was voorafgaand aan de wedstrijd wel duidelijk maar ook tijdens de wedstrijd bleek de tegenstander uit Lyon een maatje te groot. De ploeg van trainer Nihom kwam nauwelijks van de eigen helft af en moest in de eerste helft twee tegendoelpunten incasseren. In de tweede helft veranderde het beeld niet en kon Ajax geen grip krijgen op de wedstrijd. De tegenstander uit Frankrijk scoorde uiteindelijk nog twee keer en daarmee lijkt het avontuur van de Ajax Vrouwen in de Champions League zo goed als over. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.