‘Manchester City mengt zich met 80 miljoen in strijd om De Jong’

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong liet afgelopen woensdag in een interview met Elf  Voetbal weten dat hij absoluut niet bezig is met een transfer en het goed naar zijn zin heeft bij Ajax. De Jong is echter al meerdere keren gelinkt aan FC Barcelona en zou samen met Matthijs de Ligt moeten zorgen voor een megatransfer.

Echter begint het er steeds meer op te lijken dat Barcelona geen 130 miljoen gaat betalen voor het duo en de voorkeur geeft aan Matthijs de Ligt. De Jong heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit graag in het shirt van Barcelona wil spelen maar vreest nu ook of de transfer er überhaupt gaat komen. Manchester City zou inmiddels lucht hebben gekregen van de situatie, zo weet het Spaanse Sport te melden, en directeur Tixi Begiristain zou al meerdere keren een gesprek hebben gehad met Marc Overmars. Hierbij zouden er afspraken zijn gemaakt dat De Jong dit seizoen gewoon afmaakt bij Ajax maar komende zomer voor tachtig miljoen de overstap maakt naar Manchester City.

Bron: Sport

 

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/10/13/manchester-city-mengt-zich-met-80-miljoen-in-strijd-om-de-jong/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws