Tadic zat drie uur met Ten Hag om de tafel: ‘Gezegd dat we dat liever anders willen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic heeft na afloop van Bayern München een lang gesprek gehad met Erik ten Hag. Dat ging over voetbal, tactieken, maar ook wat er eventueel beter kan bij Ajax. Na drie uur waren beide heren het in grote lijnen eens over de gehele situatie bij Ajax.

‘De trainer staat nu open voor onze feedback, iets wat eerder niet het geval was. Dat is wel belangrijk want je hoeft het natuurlijk niet altijd eens te zijn met elkaar, maar hebben er niets aan om achter zijn rug om te klagen. We hebben het over veel zaken gehad en een voorbeeld is de kleine partijtjes. Die was ik een dag voor de wedstrijd ook niet gewend en veel spelers vonden die vervelend. Dus heb ik namens de groep aangegeven dat we het liever op een andere manier willen. Iedereen wil persoonlijk vooruit en stappen maken met het elftal maar dan moeten we wel allemaal op dezelfde bladzijde zitten. Uiteindelijk moeten we samen een weg vinden waarbij iedereen zich prettig voelt’.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/10/06/tadic-zat-drie-uur-met-ten-hag-om-de-tafel-gezegd-dat-we-dat-liever-anders-willen/