Familie Nouri voelde onmacht: 'Niet te beschrijven'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In een schitterende reportage van de NOS hebben een broer van Abdelhak Nouri en zijn vader Mohammed op indrukwekkende wijze teruggeblikt op het moment dat Nouri hersenschade opliep. Zowel broer Abderrahim als vader Mohammed weten zich het moment nog goed voor de geest te halen.

'Ik was thuis en keek de wedstrijd (Ajax - Werder Bremen, red.) live. Op een gegeven moment zag ik mijn broertje zitten, maar dacht toen dat het iets aan zijn enkel was. We hadden goed contact gehad en hij had verteld dat hij een enkelblessure had, dus ik dacht dat het gewoon iets met zijn enkel zou zijn. Ik was vervolgens even bezig met mijn telefoon, maar toen ik weer naar de TV keek, zag ik dat het veel drukker om hem heen was geworden. Hij lag plat en ik dacht toen wel aan iets anders, misschien flauwgevallen bijvoorbeeld', zo zegt Abderrahim Nouri, die in eerste instantie dus nog niet uitging van ernstige gevolgen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114722/familie-nouri-voelde-onmacht-niet-te-beschrijven