Ajax-reserves kansloos onderuit in oefenduel tegen Wolfsburg

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft vrijdagavond een oefenduel tegen Vfl Wolfsburg met 0-3 verloren. Bij Ajax kwamen de spelers binnen de lijnen die afgelopen woensdag tegen Sturm Graz niet in de basiself verschenen. 

Wolfsburg was de eerste helft de betere ploeg maar wist ondanks twee grote kansen van de van AZ overgekomen Wout Weghorst niet te scoren. Ook Ajax kreeg enkele kansjes en éém grote voor Zakaria Labyad, maar de rechtspoot schoot voorlangs. Ook na de rust kwam Wolfsburg beter uit de startblokken. Nadat Lamprou nog twee keer redding had gebracht was het Camacho die de bal na een uur spelen over Lamprou kon lepelen en Wolfsburg op voorsprong zette. Ook daarna bleven de beste kansen voor de Duitsers. Weghorst miste oog in oog met Lamprou. Daniel Gincze en Admir Mehmedi wisten wel het net te vinden. Zo verloor Ajax zowat kansloos met 0-3.

Opstelling Ajax: Lamprou; Kristensen, Schuurs, Blind, Wöber; Van de Beek, Ekkelenkamp, S. de Jong; Lang, Sierhuis, Labyad.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/08/03/ajax-reserves-kansloos-onderuit-in-oefenduel-tegen-wolfsburg/

Gegevens