Kluivert gearriveerd op vliegveld van Rome voor afronding transfer

Bron: ajaxfanzone.nl

Justin Kluivert is inmiddels gearriveerd in Rome. De vleugelaanvaller landde maandagavond op het vliegveld en werd daar door zo’n honderd fans van de club al begroet. Zijn aankomst werd op het Twitter-account van AS Roma bovendien ook live uitgezonden. De verwachting is dat Kluivert vandaag zijn contract bij AS Roma zal ondertekenen, waarna hij officieel gepresenteerd kan worden.

Ondertussen worden ook in Rome door supporters en media vraagtekens gezet bij de transfer naar Kluivert. Roma barst al van de aanvallers en men vraagt zich dan ook af wat men met Kluivert moet. Bovendien is men sceptisch over de kwaliteiten van ‘de zoon van Patrick’. “Is Justin Kluivert an overrated child”? zo vraagt men zich af. Anderen denken dat Justin juist een koopje is voor ‘slechts 18 miljoen. “For 18mil or so? He is worth it and is still young I reckon he will be elite in a few years”, aldus een andere poster.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/06/12/kluivert-gearriveerd-op-vliegveld-van-rome-voor-afronding-transfer/

Gegevens

Onderwerpen: Aanvaller, Supporters, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: A.S. Roma