Ajax' voorbereiding vindt plaats in Engeland en Duitsland

Bron: www.ajaxshowtime.com

De selectie van Ajax reist komende zomer af naar Duitsland en Engeland ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, zo meldt Ajax op haar eigen website. De ploeg van Erik ten Hag belegt daar een trainingskamp ter voorbereiding aan de Europese kwalificatiewedstrijden die op het programma staan.

Op de spelers met interlandverplichtingen na, komt de selectie van Ajax op 18 juni voor het eerst weer samen op de Toekomst. Op 25 juni vervolgens, vertrekt de selectie naar het Duitse Klosterpforte, waar het 'naar verwachting' op zaterdag 30 juni, tevens de laatste dag van het trainingskamp, een vriendschappelijke wedstrijd speelt. Deze wedstrijd is op verzoek van de Duitse autoriteiten niet open voor publiek.

Vervolgens vindt er in Nederland begin op 7 juli een dubbel oefenprogramma plaats. Ajax- Nordsjaelland wordt om 15:00 uur gespeeld op Sportpark Putter Eng in Putten, terwijl er om 19:00 af wordt getrapt tegen Steaua Boekarest op Sportpark het Achterveen in Hattem.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113125/ajax-voorbereiding-vindt-plaats-in-engeland-en-duitsland