‘Ziyech heeft mogelijk laatste wedstrijd gespeeld voor Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Hakim Ziyech gaat vertrekken bij Ajax is zo goed als zeker. De middenvelder voelt zich niet meer op zijn gemak wegens meerdere fluitconcerten en afgelopen zondag kwam daar nog een hoofdstuk bij. Bij het opwachten van de spelersbus zou Ziyech door een supporter zijn geduwd en dat is volgens het AD de druppel die de emmer heeft doen overlopen.

Het dagblad weet te melden dat Ziyech dusdanig gekrenkt is dat hij zijn neus helemaal niet meer laat zien bij Ajax en heeft besloten om niet meer in actie te komen bij de competitiewedstrijden tegen VVV, AZ en Excelsior. Dat zou een hard gelag zijn voor oefenmeester Erik ten Hag. Je kunt namelijk over Ziyech in dit verhaal zeggen wat je wilt, hij is wel de belangrijkste speler van Ajax. Sterker nog, het ziet ernaar uit dat Ziyech ook uitgeroepen zal worden tot beste voetballer van de Eredivisie… in vrijwel alle lijstjes staat hij op nummer één.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…..

Bron: AD

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/04/17/ziyech-heeft-mogelijk-laatste-wedstrijd-gespeeld-voor-ajax/

Gegevens