Schöne ziet laatste strohalm: “Randzaken kunnen invloed hebben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aanstaande zondag staat om 16:45 uur de topper tussen PSV en Ajax op het programma. Wanneer de Eindhovenaren winnen, veroveren ze de landstitel tegen de grote rivaal uit Amsterdam. Lasse Schöne ziet de wedstrijd juist als laatste strohalm om de kampioensrace nog nieuw leven in te blazen.

Schöne zegt gemotiveerd te raken van een Philips stadion met 35.000 Brabanders die Ajax willen vernederen. “Ik vind het juist mooi. Zulke uitwedstrijden zijn leuk”, zegt de Deen tegen VoetbalPrimeur. “Iedereen is tegen je. Fantastisch. Daar kan ik wel van genieten.”

De middenvelder denkt terug aan twee jaar geleden, toen het kampioenspodium al klaarstond in Amsterdam maar het toch nog mis ging voor Ajax tegen De Graafschap. ” Laat hun ook maar gek worden daarvan… Als dat ze afleidt van de wedstrijd, is dat prima. Dan staat ze misschien iets minder geconcentreerd op het veld. Randzaken kunnen invloed hebben. Maar: ik denk dat zij wel weten hoe het is om kampioenswedstrijden te spelen. Ze zullen op en top klaar zijn voor ons.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/schone-ziet-laatste-strohalm/

Gegevens

Spelers: Lasse Schöne
Onderwerpen: Kampioen
Tags: Nieuws