Ajacieden zorgen voor blije koppies in VUmc Kinderstad

Bron: www.ajaxlife.nl

Dan staan er zomaar allemaal Ajaxspelers aan je bed! © Ajax Images

Mooie tradities zijn er om in stand te houden. Daarom bracht de Ajaxselectie dinsdag een bezoek aan de kinderen in VUmc Kinderstad. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. Het bezoek leverde, zoals elk jaar, schitterende ontmoetingen en bijzondere gesprekken op.

Deze voor kinderen zo belangrijke middag is een jaarlijks terugkerende en prachtige activiteit van de Ajax Foundation. In VUmc Kinderstad kunnen zieke kinderen spelen en zich ontspannen. En vooral, al is het maar heel even, vergeten dat ze ziek zijn. Verschillende selectiespelers kennen de traditie als geen ander, voor enkele anderen was het een eerste keer.

“Het is fijn en belangrijk om kinderen een leuke dag te bezorgen,” vertelt Max Wöber via de officiële kanalen van Ajax. “Het doet je beseffen dat een goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. We hebben veel kinderen zien lachen en daar gaat het uiteindelijk om. We hebben gesprekken gevoerd en de kinderen mochten ons alles vragen. Wat de gekste vraag was? Of ik een wisselspeler ben, haha.''

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23665

Gegevens

Onderwerpen: Ajax Foundation, Selectie, Ziek
Clubs: AFC Ajax