De Ligt: “Titel zal een lastige kluif worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt geeft de hoop op de titel nog niet op. Het 18-jarige talent beseft wel dat Ajax het zichzelf heel erg moeilijk heeft gemaakt door het 0-0 gelijkspel tegen ADO Den Haag. “Je moet er altijd in blijven geloven. Maar we hadden moeten winnen om de druk op PSV te houden. Door dit gelijkspel blijven we afhankelijk van PSV. Zelfs als zij nu punten verspelen, zal er nog niks veranderen aan de stand. Het ligt echt aan ons zelf vandaag. We hebben de titel nog niet uit ons hoofd gezet, maar het zal een lastige kluif worden”, vertelt de verdediger voor de camera van Ajax TV.

“We hebben genoeg kansen gekregen vandaag, maar maakten ze niet af. Dat was de belangrijkste oorzaak vandaag. We zijn niet rustig genoeg voor de goal gebleven”, vervolgt De Ligt, die vond dat de Amsterdammers veel controle hadden gedurende de wedstrijd.

“In de eerste helft hadden we de controle en kregen we ook mogelijkheden, maar maakten niet de 1-0. Dat maakt een wedstrijd moeilijker, want daardoor blijven zij erin geloven en wordt je zelf ongeduldiger voor de goal.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/deligt-titel-lastige-kluif-worden/

Gegevens