Café Ajax Life: doe mee met jouw Ajaxhelden! [VOL!]

Bron: www.ajaxlife.nl

Houd vrijdag 30 maart vrij in je agenda, want dan is de vijfde editie van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena. Ontmoet jouw Ajaxhelden en maak een onvergetelijke Ajaxavond mee! In de video hierboven kun je alvast checken hoe tof het vorig jaar was.

Café Ajax Life is ondertussen een jaarlijkse traditie voor onze volwassen leden. Je kunt vooraf een kijkje nemen in de Ajaxkleedkamer en het gras van de Arena ruiken. Na afloop maak je een paar selfies met de Ajacieden en scoor je handtekeningen!

Dit jaar komen Joël Veltman, Maximilian Wöber, Justin Kluivert en Frenkie de Jong om met jullie de aanwezige voetbalkennis te testen. Twee teams, twee tribunes, allemaal Ajacieden en Jack Spijkerman. Veel leuker wordt het niet! Als supporters helpen jullie de spelers aan de juiste antwoorden, samen win je voetbalspellen en juich je jouw helden naar de overwinning.

De deuren van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena openen om 19.00 uur. Het programma begint rond 19.45 uur en de avond duurt tot 21.30 uur.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23529

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Supporters
Clubs: AFC Ajax
Bestuursleden: Johan Cruijff