Van Leer: “Weet dat ik geduld moet hebben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Benjamin van Leer kwam afgelopen zomer van Roda JC naar Ajax. Zondag staat het met Ajax tegenover zijn oude club. Althans, hij zal de wedstrijd vanaf de bank bekijken.

Reserverol

Op dit moment kan de 25-jarige Van Leer echter prima leven met zijn reserverol: “Ik wist dat toen ik afgelopen zomer bij Ajax tekende. Ik schik me dan ook in mijn rol en vind in elke training mijn uitdaging. Natuurlijk is het soms niet makkelijk, vooral in de weekenden merk je het verschil. De wedstrijdspanning, het toeleven naar een wedstrijd, dat blijft iets bijzonders. Maar ik sta volledig achter mijn keuze en weet dat ik geduld moet hebben”, vertelt hij aan Voetbal International.

Onana

Hij is dan ook lovend over zijn concurrent André Onana: “André is top, de beste van Nederland. Het voelt ook lekker om dagelijks met Kostas Lamprou, Norbert Alblas en André op het veld te staan. Het niveau is hoog, dus ik merk dat ik ook zonder wedstrijden mezelf kan ontwikkelen. Maar uiteindelijk wil ik natuurlijk wel speelminuten gaan maken”, aldus Van Leer.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-leer-weet-geduld/

Gegevens

Spelers: Andre Onana
Onderwerpen: Training
Clubs: Roda JC, AFC Ajax