Dramatisch O19 wel verder in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft een dramatische wedstrijd gespeeld in de Youth League. Tegenstander Legia Warschau werd overtuigend met 1-4 verslagen in Polen, maar in Nederland werd er geen goed vervolg gegeven aan het tweeluik. De bezoekers wonnen de wedstrijd met 0-2, daar waar de uitslag veel hoger had kunnen uitvallen voor de Polen.

Het werd al aan het begin meteen duidelijk dat Ajax O19 totaal niet in de wedstrijd zat. Legia kreeg in de beginfase van de wedstrijd de meeste kansen en de Amsterdammers konden de bal niet twee keer achter elkaar rondspelen. Toen goalie Nick Plomper even niet goed oplette, stond het 0-1 in het voordeel voor de bezoekers. Een vrije trap werd tegen de touwen geschoten door Zyro. 

Vervolgens kreeg Ajax in de persoon van Kaj Sierhuis nog een mogelijkheid op de gelijkmaker, na een mooie pass van Jurgen Ekkelenkamp. De counter werd er echter vakkundig uitgehaald door de verdediging van Legia. Voor rust kwam Ajax eigenlijk niet meer tot kansen en was het wederom Legia dat het meeste gevaar veroorzaakte. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108650/dramatisch-o19-wel-verder-in-youth-league

Gegevens

Onderwerpen: Ziggo, Doelpunt