Ajax Vrouwen boeken knappe zege op Brescia

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Ajax Vrouwen hebben woensdag een hele knappe zege geboekt op Brescia. De Ajacieden speelden het grootste gedeelte van de wedstrijd met tien speelsters. Vlak voor tijd kopte Linda Bakker Ajax naar de winst.

Marjolijn van den Bighelaar werd al na 21 minuten met een rode kaart van het veld gestuurd, wegens een slaande beweging. Af en toe werden er, logischerwijs, kansen weggegeven. Maar Ajax wist zo nu en dan zelf ook iets te creëren. En dat resulteerde vlak voor tijd dus in de winnende treffer. Op aangeven van Desiree van Lunteren kopte Bakker de bal tegen de touwen.

Door de 1-0-zege heeft de ploeg van trainer Benno Nihom een goede uitgangspositie voor de returnwedstrijd. Mochten de Vrouwen volgende week ook een goed resultaat neerzetten in Italië, dan gaan ze door naar de laatste zestien van de Champions League.

Wedstrijdverloop:’88. 1-0 Bakker

Opstelling Ajax Vrouwen:Sarasola; Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Philtjens; Van Lunteren, Zeeman, Kaagman; Oudemast, Reichardt, Van den Bighelaar.Wissels: Kop, Folkertsma, Bakker, Payne, Van den Abbeele, Romero, Keizerweert.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-vrouwen-boeken-knappe-zege-op-brescia/