Brescia Calcio

Ten Hag: 'Ik sluit niet uit dat Dest gaat'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Haag gaat niet voor een transfer van Sergiño Dest liggen. De rechtsback staat naar verluidt in de belangstellig van Bayern München en Ten Hag sluit niet uit dat zijn pupil vertrekt, mits er voldoende geld betaald wordt.

'Dat kan ik niet', antwoordt de vijftigjarige trainer op de vraag van Het Parool of hij een eventuele uitgaande transfer van Dest gaat blokkeren. 'Ik kan alleen argumenten aandragen waarom hij moet blijven.'

Column: De Raiola-cyclus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Begin 2012 maakte Ajax voor het eerst écht kennis met de werkwijze van Mino Raiola rondom jonge talenten. De 18-jarige Ouasim Bouy was net terug van het trainingskamp met Ajax 1 in Brazilië. Ajax had hem bovendien een aanbieding gedaan voor een nieuw vierjarig contract. Maar nee, Juventus moest het worden.

Ajax Vrouwen naar Praag in hoofdfase Champions League

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax Vrouwen loot relatief gunstig in de eerste ronde van de CL. © Ajax Images

Ajax Vrouwen is bij de loting voor de eerste ronde van de Champions League gekoppeld aan Sparta Praag. De ploeg van Benno Nihom meldde zich via de voorronde in het hoofdtoernooi en er staat een tripje naar Tsjechië op het programma.

Ook de kampioen van Nederland bij de vrouwen is niet verzekerd van een startbewijs in het mooiste Europese toernooi, maar via de voorronde kwam het alsnog goed. Er volgt nu een tweeluik met Sparta Praag als beloning.

Ajax Vrouwen ook succesvol in tweede CL-voorrondeduel

Bron: www.ajaxlife.nl

Doelpunten zijn belangrijk en Salmi opende de score. © Ajax Images

Ajax Vrouwen heeft ook de tweede wedstrijd in de voorronde van de Champions League gewonnen. Dit keer werd Linfield Ladies met 2-0 verslagen. Benno Nihom ligt met zijn ploeg op koers voor een ticket voor het hoofdtoernooi, maar is er nog niet.

Er werden ook tijdens het tweede groepsduel in Belfast voldoende kansen gecreëerd door Ajax Vrouwen, maar in de afronding miste wat scherpte. Er is nog een kansje dat het doelsaldo beslissend wordt, dus hopelijk heeft dit geen gevolgen.

Tegenstanders Ajax Vrouwen voor kwalificatietoernooi CL bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Ajax Vrouwen weten tegen we zie het op moeten nemen in het kwalificatietoernooi voor de knock-outfase van de UEFA Women’s Champions League. Ajax moet zich zien te plaatsen via Het IJslandse Thòr/Ka, Wexford Youths Women FC uit Ierland en Linfield Ladies uit Noord-Ierland.

In de knock-outronde is uiteindelijk plek voor 32 teams. Er zijn al 20 clubs zeker van een plek op basis van de UEFA-ranglijst. 40 andere teams, waaronder dus de Ajax Vrouwen, strijden tussen 7 en 13 augustus om de overige twaalf plekken.

Ajax kiest bij vrouwentak voor frisse wind zonder Molenaar

Bron: www.ajaxlife.nl

Trainer Engelkes was al weg bij Ajax Vrouwen, nu volgt Molenaar. © Pro Shots

Marleen Molenaar en Ajax gaan na ruim vijf jaar uit elkaar. De manager vrouwenvoetbal speelde een belangrijke rol bij de oprichting van het vrouwenteam en het uitbouwen ervan tot de organisatie die er nu staat.

Ajax Vrouwen sleepte vorig seizoen voor het eerst in haar historie het kampioenschap in de wacht en maakte er zelfs een dubbel van door voor de tweede keer de KNVB-beker te winnen.

Ajax Vrouwen uitgeschakeld in Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen zijn in de eerste ronde van de Women’s Champions League gestrand. Na de 1-0 thuisoverwinning op Brescia ging het team van trainer Nihom in de return met 2-o onderuit. In de eerste helft trok Brescia het spel naar zich toe en kwam het op een 1-0 voorsprong. Na de thee waren de Ajax Vrouwen de betere ploeg en kreeg het kansen op de 1-1 via Van Lunteren en Kaagman.

Pages

Subscribe to Brescia Calcio