Veltman: “Dan moeten we dat nu ook in de wedstrijden laten zien”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Ajax afgelopen zondag een enorm slechte wedstrijd speelde, is de focus deze week gericht op Heerenveen-uit. Joël Veltman ziet een stijgende lijn, maar vindt ook dat zijn ploeg het nu eens in de wedstrijden moet gaan laten zien. “Vooral op de trainingen zie je zeker een stijgende lijn. Vooral doordeweeks waren die niet altijd even goed. En dat gaat nu beter. Het is nu wachten tot dat zich ook in de wedstrijden gaat uiten”, vertelt de aanvoerder aan Ajax TV.

“Op de trainingen komt nu een bepaalde felheid terug. Af en toe gaat het net over de schreef. Dat is ook wel goed, want dat houdt je scherp. Daardoor krijg je betere aannames en wordt je scherper voor het doel. Nogmaals, dan moeten we dat nu ook in de wedstrijden gaan doen.”

In Friesland neemt Ajax het op tegen het nog ongeslagen Heerenveen. “Natuurlijk staat er nu wel iets meer druk op, maar bij Ajax moet je áltijd winnen. Dus wat dat betreft veranderd er voor ons niet heel veel. Hoe we nu winnen maakt voor mij even niet uit, de drie punten zijn heilig.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/veltman-dan-moeten-we-nu-ook-wedstrijden-laten-zien/

Gegevens