Zaakwaarnemer Nigel de Jong: “Hij wil best naar Ajax, maar niemand doet wat”

Bron: ajaxfanzone.nl

De zaakwaarnemer van Nigel de Jong bevestigt de interesse van Ajax, maar verklaart dat er te momenteel te weinig gebeurt. “Hij wil best naar Ajax, maar niemand doet wat”, vertelt zaakwaarnemer Rodger Linse in gesprek met De Volkskrant. De belangenbehartiger ziet dat De Jong van grote waarde kan zijn voor Ajax. “Denk je dat Ajax met Nigel de Jong die wedstrijd tegen OGC Nice had weggegeven? En tegen Rosenborg BK.”

De Jong mag transfervrij vertrekken bij Galatasaray, waar hij komend seizoen weinig uitzicht heeft op speelminuten. Trainer Igor Tudor schreef De Jong niet in voor de Süper Lig en de club probeerde eerder het contract van de middenvelder te ontbinden. Obstakel voor een overgang naar Ajax kan het gigantische salaris zijn; De Jong verdient tweeënhalf miljoen euro per jaar en is tot dusverre niet akkoord gegaan met de voorgestelde vertrekregelingen van Galatasaray.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/08/28/zaakwaarnemer-nigel-de-jong-hij-wil-best-naar-ajax-maar-niemand-doet-wat/

Gegevens