Jong Ajax boekt 2-1-oefenzege op VV Katwijk

Jong Ajax heeft donderdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen VV Katwijk. De Amsterdammers wonnen met 2-1. Zian Flemming en Robert Muric waren trefzeker in Katwijk.

Binnen tien minuten profiteerde aanvoerder Flemming van een foutje achterin bij Katwijk. De spits lobte de bal over de uitkomende doelman heen. Direct na rust scoorde invaller Muric de 0-2. Nog geen minuut later deed Katwijk wat terug: 1-2. Echt in gevaar kwam de voorsprong vervolgens niet meer.

Wedstrijdverloop:’7. 0-1 Flemming’46. 0-2 Muric’48. 1-2 Katwijk

Opstelling Jong Ajax:Van Bladeren; Schouten, Matusiwa, Sidoel, Kemper; Bijleveld, Boultam, D. de Wit; Lang, Flemming, Nunnely.Wissel: Kieboom (Zat. Amateur), Lartey Sanniez, Muric, Bakboord, M. de Wit.

Het bericht Jong Ajax boekt 2-1-oefenzege op VV Katwijk verscheen eerst op Ajax1.nl.