'Voor minder dan 40 miljoen gaat hij niet weg'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marc Overmars wil duidelijk maken dat de sterspelers van Ajax niet zomaar zullen vertrekken. Zo geldt dat ook voor Davinson Sánchez. Alleen als er een abnormale som met geld betaald wordt, dan kan er gepraat worden, meldt De Telegraaf.

'Maar voor minder dan 40 miljoen gaat hij echt niet weg', begint Overmars voor eventuele geïnteresseerde clubs. 'Onbespreekbaar.' Sánchez zou in de belangstelling staan van het Italiaanse Inter en naar verluidt is de club bereid om een behoorlijk som aan geld op tafel te leggen voor de Colombiaanse stopper.

Een jaar geleden werd Sánchez voor vijf miljoen euro gekocht van Atlético Nacional. Die aankoop bleek een schot in de roos, want nu, na één seizoen, is de verdediger niet meer weg te denken uit het basiselftal van Ajax. Hij speelde vorig seizoen 32 wedstrijden in de Eredivisie en wist daarin zesmaal te scoren, een behoorlijk aantal voor een centrale verdediger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105880/voor-minder-dan-40-miljoen-gaat-hij-niet-weg

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Eredivisie, Transfers