Ajax O19 voor de vierde maal kampioen van Nederland

Op de Toekomst heeft Aron Winter met zijn team een 3-1 zege behaalt tegen feyenoord onder 19. Met deze zege is Ajax O19 voor de vierde maal op rij kampioen van Nederland geworden. De bezoekers begonnen de wedstrijd fel en Ajax moest de eerste 15 minuten zich organiseren maar toen kopte Dani de Wit uit een hoekschop de bal in het net (1-0). De opgeroepen supporters zorgen ervoor dat Ajax steeds beter ging spelen en Ché Nunnely legde via de rechterkant de bal panklaar op het hoofd van Zian Flemming die de 2-0 in de kruising kopte. Nog geen minuut later stond Ché Nennely helemaal vrij en Mees de Wit speelde de bal voor zijn voeten en Ché zette de 3-0 op het scorebord.

De tweede helft had Ajax ook nog steeds de overhand maar beide partijen geloofden het eigenlijk wel. Ozan Kökcü van feyenoord wist de enige treffer in de tweede helft te maken waarmee de eindstand op 3-1 kwam te staan.

Opstelling Ajax O19:De Lange; Bakboord, Sidoel (’46. Doekhi), Kemper, Bakker (’57. Boultam); D. de Wit, Ter Heide, Lang; Nunnely, Flemming (’57. Kaars), M. de Wit (’65. Matusiwa).