Ajax brengt heel Amsterdam ook zichtbaar in juiste sfeer

Bron: www.ajaxlife.nl

Het hart van Amsterdam klopt weer voor Ajax. © Ajax

Davy Klaassen zegt het deze dagen goed: het is prachtig om de zien hoe zijn club opleeft. Zijn club is uiteraard Ajax! Het leuke voetbal is terug, de ploeg staat in de finale van de Europa League en het is weer ouderwets genieten. Het is daarom toepasselijk dat Ajax nu ook de stad aankleedt.

Verspreid door Amsterdam zijn op allerlei plekken vlaggen opgehangen en succeswensen geplaatst. Een leuk idee van Ajax en als de uitvoering net zo goed is als het idee, levert dat fijne plaatjes op. Een aantal van die fijne plaatjes staan in dit fotoverslag.

Het zijn natuurlijk maar vlaggen, maar dit is een prima opmaat naar het beleven van de finale. Het beleven van de finale doen 10.000 gelukkigen in Stockholm, maar er blijven ook een heleboel Ajacieden achter in Amsterdam. Plak gerust een nulletje achter het getal van 10.000.

Als het allemaal goed uitpakt in Zweden, staan we komende week twee keer op het Museumplein. Eerst om aan te moedigen en te juichen, daarna om te juichen en te huldigen. Eerst hebben we nog een paar dagen volop voorpret, met steeds meer rood-wit in de stad van Ajax!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21851

Gegevens