Kaartverkoop en omwisselsysteem Ajax als vanouds waardeloos

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat er al veel gezegd is over de slechts kleine 10.000 kaarten die Ajax van de UEFA heeft mogen krijgen voor de Europa League finale van volgende week is ook de vervolg procedure van kaart omwisselen en vakindeling zoals vanouds, zo mogen wij wel zeggen, bij Ajax één grote puinhoop. Zo werd gisterenavond maar weer eens duidelijk toen honderden fans vanuit het hele land richting Amsterdam reisden omdat zij aangewezen waren die dag hun kaart om te komen wisselen. Om 21:00uur sloot het omwisselpunt gewoon voor hun neus (zie bericht) met de simpele mededeling: ‘kom morgen of overmorgen maar terug’!

Daarnaast klagen fans op diverse forums op internet over de uiteindelijke kaart die zij overhandigt krijgen: ‘Je wilt toch samen met je vrienden op één vak staan’, zo meldt bijvoorbeeld ene Stefan. “Ik krijg nu een kaart voor de 1e ring en mijn beide maten terwijl we samen komen omwisselen krijgen 2e en 3e ring kaarten. Hoe kan dat nou?”.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/05/19/kaartverkoop-en-omwisselsysteem-ajax-als-vanouds-waardeloos/

Gegevens