Willem II waarschuwt voor verkopen kaartjes aan Ajacieden

Bron: www.ajaxlife.nl

Grote kans dat er niet alleen maar Ajacieden in het uitvak zitten. © De Brouwer

De ontknoping van de eredivisie belooft alsnog spanning en sensatie te worden. Het was een kwestie van tijd voordat Feyenoord de schaal zou krijgen, maar ineens lijkt er weer van alles mogelijk. Willem II ziet de bui al hangen nu Ajax op bezoek komt.

We hebben zondag rondom Excelsior - Feyenoord meegemaakt wat voor invasie er kan plaatsvinden als de uitploeg kampioen kan worden. Driekwart van de aanwezigen op Woudestein klapte voor Feyenoord en Excelsior kon na de winst (3-0) niet eens een ereronde lopen.

Dat zit als volgt: veel supporters van Excelsior verkochten hun kaart aan Feyenoorders. Met zo’n zelfde scenario wordt in Tilburg nu ook rekening gehouden, al ziet Willem II liever dat er helemaal geen kaartjes worden doorverkocht aan fans van Ajax.

Helaas voor Willem II lijkt het hiervoor inmiddels te laat. Er worden op Marktplaats al volop kaartjes aangeboden voor het treffen tussen Willem II en Ajax. De kaartverkoop voor het uitvak is gestopt en er waren slechts maximaal zeshonderd kaarten voor Ajacieden.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21747