Ziyech: “Laten we niet te vroeg juichen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech speelde vanavond een fantastische wedstrijd en heeft zich nog maar eens laten zien aan Europa en aan zijn criticasters. Het enige wat je de middenvelder vanavond kwalijk kan nemen is dat hij niet scoorde. “Ja, het is een  lekkere avond. Ik had wel mogen scoren, maar als je drie assist geeft mag je heel tevreden zijn.”

Ondanks dat het een open huis leek voor Ajax heeft Lyon ook een aantal keer de kans gehad om vaker dan een keer te scoren. “Je moet altijd op je hoede blijven. Ze kunnen zomaar gevaarlijk worden. Onana was erg goed in de 1-tegen-1. Het kost heel veel kracht om zo te spelen. Het publiek staat erachter, dan voel je het niet zo. Ik had alleen op het einde wat kramp, maar dan moet je even op je tandvlees lopen”, vertelt hij aan FOX Sports.

In de eerste helft had Ajax het zeker het eerste halfuur zeer lastig. Het kwam vooral niet onder de druk van Lyon uit. “In de eerste helft kregen we niet zoveel druk op Lyon. In de rust zeiden we dat we meer druk op ze moesten zetten. Meer op hun flikker zitten. Een goed resultaat. Maar met één been in de finale? Laten we niet te vroeg juichen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ziyech-niet-te-vroeg-juichen/