Bosz nog in afwachting van fitheid spelers

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz sprak vrijdag op de persconferentie over de fitheid van zijn spelers. Een aantal Ajacieden speelden gisteravond de volle 120 minuten mee en wellicht dat zij niet helemaal fris en fit aan de aftrap kunnen verschijnen. “Er is geen speler die voor een langere tijd wegvalt. Maar of iedereen zondag kan spelen, dat weet ik nog niet. Iedereen is nu aan het herstellen en zo meteen volgt een update van de medische staf.”

“We hebben nu twee dagen rust en moeten in een korte tijd de ploeg zo goed mogelijk voorbereiden. Het is moeilijk om in twee dagen te herstellen van een wedstrijd, maar al helemaal als deze 120 minuten heeft geduurd. We zijn terecht geroemd om onze brede selectie en dat laten de spelers ook zien. Gisteravond hebben ze dat opnieuw gedaan. We hebben spelers genoeg, mocht het nodig zijn.”

Daley Sinkgraven zal er zondag in ieder geval niet bij zijn. De als linksback spelende middenvelder is op de goede weg terug, maar de wedstrijd in Eindhoven komt nog te vroeg. “PSV gaat hij niet redden, maar het zal niet lang meer duren verwacht ik. Hij is al wel weer aan het trainen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-nog-afwachting-fitheid-spelers/