Bosz: “Jongens kunnen zijn leiderschap overnemen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zal het donderdagavond tegen FC Kopenhagen moeten doen zonder de geschorste Davy Klaassen. Volgens Peter Bosz kan zijn team die gemiste leiderschap goed overnemen. “We hebben zeker spelers die het leiderschap van Davy kunnen overnemen. We hebben ervaren jongens, die dat ook goed kunnen. Het is zonde dat hij er niet bij is, maar spelers moeten emotie kunnen tonen in een wedstrijd. Davy is in vorm, belangrijk voor het team en scoort belangrijke goals. Ik ben ervan overtuigd dat zijn vervanger het ook goed zal gaan doen morgen”, begint Bosz op de persconferentie te vertellen.

“Als ik terugkijk op de wedstrijd van vorige week, dan vind ik dat we daar goed gespeeld hebben. We hadden een valse start, kwamen snel achter. Maar kwamen ook voetballend beter in de wedstrijd en hadden het initiatief. Morgen zullen we het op het fysieke-vlak niet gaan winnen, maar voetballend kunnen we dat wel.”

Bij Kopenhagen is aanvoerder Zanka Jørgenson geschorst. Volgens Bosz maakt het niet veel verschil wie er achterin bij de Denen spelen. “Ondanks andere spelers zal Kopenhagen hetzelfde spel gaan spelen. Dus wat dat betreft zal er niet veel veranderen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-jongens-kunnen-leiderschap-goed-overnemen/