Ziyech verklaart: 'Ik miste de scherpte'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech heeft, net als trainer Peter Bosz eerder al deed, uitleg gegeven over het niet in de basis starten tegen FC Kopenhagen afgelopen donderdagavond. 'Ik ben fit, train altijd volledig mee. Maar de intensiteit van de duels is wennen voor mij', vertelt hij tegenover De Telegraaf.

Waar Ziyech afgelopen zomer ook de overstap kon maken naar een internationale topcompetitie is hij blij dat hij voor Ajax heeft gekozen. 'Het is ook de belangrijkste reden geweest om de transfer van FC Twente naar Ajax te maken. Dit is een ideale tussenstap. In de seizoenen die ik voor Ajax speel, wil ik me verder ontwikkelen en dus ook sterker worden. Mijn lichaam moet wennen aan de combinatie van de hoeveelheid wedstrijden en mijn rol op het middenveld, die veel van me vraagt. Daardoor miste ik nu de scherpte en daarover sprak ik met de trainer', aldus een eerlijke Ziyech.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103048/ziyech-verklaart-ik-miste-de-scherpte

Gegevens