Geen contractvoorstel Boer? “Nog niks van Ajax gehoord”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Diederik Boer is de tweede keeper van Ajax, maar het lijkt onzeker of hij volgend seizoen nog in Amsterdam valt te bewonderen. De 36-jarige voormalige doelman van Zwolle heeft nog geen contractvoorstel van Ajax ontvangen.

En zijn contract loopt komende zomer af. “We hebben nog niks van Ajax gehoord”, zegt zaakwaarnemer en voormalig profvoetballer René Eijkelkamp tegen ELF Voetbal. “Als Ajax het contract van Diederik wilde verlengen, hadden ze dat wel al laten weten. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club, is belangrijk voor de groep en is ook nog fit. Het lijkt er alleen niet van te komen.” Ondanks zijn voor voetbalbegrippen bejaarde leeftijd denkt de Ajacied nog niet aan stoppen. “Zeker niet”, aldus de zaakwaarnemer. “Er zijn meerdere clubs die lichtjes informeren naar hem. We zullen zien waar hij volgend jaar speelt, misschien wordt het alsnog Ajax.” Boer kwam tot 11 wedstrijden in Ajax 1 en 6 wedstrijden voor Jong Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/02/08/geen-contractvoorstel-boer-nog-niks-van-ajax-gehoord/

Gegevens

Spelers: Diederik Boer
Onderwerpen: Jong Ajax, Keeper, Zaakwaarnemer
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax