Eerste nederlaag Ajax O19 dit seizoen

Ajax O19 heeft zaterdag voor het eerst dit seizoen verloren. Op bezoek bij PSV O19 ging de ploeg van trainer Aron Winter met 1-0 onderuit.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en gaven bijna geen kansen weg. Vlak voor rust kopte Piroe de bal langs doelman Jeffrey de Lange. In de tweede helft schoten Kaj Sierhuis en Ché Nunnely op de paal en waren Noa Lang en de vandaag jarige Dani de Wit dicht bij een treffer. Een Amsterdams doelpunt bleef echter uit, waardoor Ajax verloor. Hiermee komt een einde aan een reeks van 18 ongelslagen wedstrijden in alle competities.

Wedstrijdverloop PSV O19-Ajax O19 1-0 (1-0):‘39. 1-0 Piroe (PSV)

Opstelling Ajax:De Lange; Bakboord (‘36. Ter Heide), Doekhi, Sidoel (‘45. Kemper), Bakker; D. De Wit, Eiting, Flemming (‘45. Boultam); Nunnely (‘73. Lopez), Sierhuis, Lang.

Het bericht Eerste nederlaag Ajax O19 dit seizoen verscheen eerst op Ajax1.nl -Official Ajax Fansite met het laatste Ajax nieuws.