Ajax O19 wint met 2-0 van FC Utrecht O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 heeft zaterdag het goede voorbeeld gegeven aan het eerste elftal. Op Sportpark de Toekomst werd er afgerekend met FC Utrecht, eveneens de tegenstander van het eerste elftal zondag. Zian Flemming en Noa Lang bepaalden de eindstand op 2-0.

Door de zege zijn de Amsterdammers de tweede seizoenshelft goed begonnen aan de kampioenspoule. De talenten speelden echter een moeizame wedstrijd. In het eerste halfuur kreeg alleen Kaj Sierhuis een kans. In de tweede helft werd Anderson Lopez onderuit gehaald in de zestien. Zian Flemming faalde niet vanaf elf meter. De bezoekers voerden vervolgens de druk op en daarvan wist Ajax in de slotfase te profiteren. Noa Lang creëerde met een goede actie een schietmogelijkheid, die hij uitstekend verzilverde. Met een geplaatst schot zorgde de middenvelder voor de bevrijdende 2-0.

Wedstrijdverloop Ajax O19-FC Utrecht O19 2-0 (0-0):‘69. 1-0 Flemming (pen.)‘90. 2-0 Lang

Opstelling Ajax O19:De Lange; Bakboord, Doekhi, Sidoel (‘45. Bakker), Kemper; D. De Wit, Boultam (‘65. Matusiwa), Lang; Nunnely, Sierhuis (‘62. Flemming), M. de Wit (‘25. Lopez).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajaxo19-wint-van-fcutrechto19/