Frank de Boer: “Engeland lijkt me mooi”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer koos afgelopen zomer van vijf seizoenen Ajax voor een buitenlands avontuur. Het werd Inter, waar hij na 3 maanden ontslagen werd.

“Het was een mooie klus hoor en ik had er graag langer gebleven. Maar het heeft wel heel veel energie gekost. Die drie maanden leken wel een jaar. Daarom wil ik nu graag mijn hoofd leeg maken. Daarna ga ik langzaamaan weer aan voetbal denken”, vertelt hij aan Metro.

Hij heeft wel een idee waar zijn volgende avontuur zou moeten zijn: “Engeland lijkt me erg mooi. Ook al vanwege de taal, daar is het wat dat betreft makkelijk aanpassen”, verwijst hij naar het Italiaans als barrière tijdens zijn kortstondige periode bij Inter.” Een terugkeer naar de Eredivisie wordt het in ieder geval niet: “Niet omdat ik me er te goed voor voel, maar in Nederland is Ajax voor mij het allerhoogste, dan wil ik niet een club van een lager niveau.”

Het bericht Frank de Boer: “Engeland lijkt me mooi” verscheen eerst op Ajax1.nl -Official Ajax Fansite met het laatste Ajax nieuws.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/frank-de-boer-engeland-mooi/

Gegevens