Ajax Jeugd: Redan op dreef bij Ajax O17

Ajax O17 heeft de eerste seizoenshelft nog enigszins goed weten af te sluiten. Na een matige reeks werd er zaterdag met 4-1 van Almere City O17 gewonnen. Aan de zijde van de Amsterdammers was Daishawn Redan de grote man met vier treffers.

De wedstrijd kwam eigenlijk pas los in de tweede helft. Gery Vink bracht toen onder andere Redan binnen de lijnen. Op aangeven van Margaret scoorde de spits, die in de belangstelling staat van Manchester United, al snel de openingstreffer. Beide teams kregen grote kansen, maar het was uiteindelijk Redan die ook wist te scoren door de bal van rand zestien in het doel te schieten. Niet veel later kwam Almere terug in de wedstrijd. Tenminste, niet voor lang. Want al na één minuut scoorde Redan zijn derde doelpunt van de middag. Op aangeven van Ekkelenkamp scoorde hij ook nog zijn vierde treffer van de middag.

Wedstrijdverloop Almere City O17 – Ajax O17 (0-0) 1-4:’49. 0-1 Daishawn Redan’67. 0-2 Daishawn Redan’70. 1-2 Almere City O17’71. 1-3 Daishawn Redan’72. 1-4 Daishawn Redan