Ajax reist voor de supporters uit en traint in Luik

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is het decor van de laatste groepswedstrijd in de Europa League. © Pro Shots

Het is raar om 24 uur voor de aftrap van een Europese uitwedstrijd thuis te zijn. En het is nog gekker om de avond voor zo'n uitduel in je eigen bed te slapen. Maar het is niet anders. Om de pijn te verzachten hebben we wat foto's achter elkaar geplakt van Ajacieden die aan het trainen zijn.

De verplichte buscombi naar Luik vertrekt pas op de middag van de wedstrijddag en dus mogen we woensdagavond iets voor onszelf doen. Dat zat er voor de Ajaxselectie niet in. Ook al staat er niets meer op het spel, de ontmoeting met Standard wordt serieus benaderd.

Peter Bosz is van plan wijzigingen door te voeren, maar we hebben tegen Panathinaikos al gezien dat Ajax dan nog steeds heel erg leuk kan voetballen. Of dat op Sclessin ook lukt, zien we morgen. Er staat voor Standard nog wel degelijk iets op het spel en dus kan het een heet avondje worden.

Hoe heet het wordt, merken de 1400 Ajacieden vanzelf. Het uitvak, verdeeld over twee ringen, is volledig gevuld. Maar dat is iets voor morgen. Eerst foto's kijken van de training, met dank aan Pro Shots!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20924