Veltman denkt na over toekomst, vertrek bij Ajax is mogelijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman was maandagavond te gast bij het programma Peptalk van Ziggo en gaf daar aan dat hij bezig is met zijn toekomst. Of dat bij Ajax is laat de verdediger nog even in het midden al liet hij wel weten dat een transfer naar het buitenland ook tot de mogelijkheden behoort.

Veltman is bij Ajax nog in het bezit van een contract tot medio 2018 en heeft inmiddels met de club gesproken over een nieuw contract. ‘Er hebben inmiddels gesprekken plaatsgevonden met Ajax en vooralsnog kijken we het even aan. De kans dat ik bij Ajax blijf is aanwezig al trekt een stap naar het buitenland mij ook aan. Mijn voorkeur ligt dan in Spanje of Duitsland maar ook Engeland is een mooi land om te voetballen, al denk ik wel dat ik dan eerst naar de tattooshop moet gaan. Duitsland kenmerkt zich met veel fysiek maar ook met voetbal. Spanje is echt helemaal voetbal dus dat trekt mij meer aan’.

Bron: Ziggo

 

Likes(34)Dislikes(9)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/10/25/veltman-denkt-na-over-toekomst-vertrek-bij-ajax-is-mogelijk/

Gegevens

Spelers: Joël Veltman
Onderwerpen: Ziggo, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax