Tete: “Moet dealen met de realiteit”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Kenny Tete kan in het begin van het huidige seizoen niet meer rekenen op een basisplaats. De rechtsback speelde onder Frank de Boer bijna alles, maar na zijn blessure en de aanstelling van Peter Bosz moet hij nu vanaf de bank toekijken. “Ik had het niet verwacht. Niemand, denk ik. We hebben wel wat besproken, maar dat hou ik het liefst tussen mij en de trainer. Het was wel even slikken, maar het zijn de keuzes van de trainer. Ik ben doorgegaan en ben gelukkig. Ik voel me heel fit en zit hartstikke lekker in mijn vel, dat is het belangrijkste”, vertelt het 20-jarige talent in gesprek met NU Sport.

Gisteravond speelde Tete mee met Jong Oranje. “Ik speelde vol vertrouwen en was blij dat ik weer minuutjes mocht maken. Natuurlijk speel ik het liefst in het ‘grote’ Nederlands elftal, maar dit is de realiteit. Ik moet door.”

“Het is apart, maar het is niet anders. Het is de realiteit en daar moet ik mee dealen. Ik moet in ieder geval mijn uiterste best doen, of dat nu bij Ajax, het Nederlands elftal of Jong Oranje is”, besluit hij.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/tete-dealen-met-de-realiteit/