Tete van basisspeler naar bankzitter, ‘Ik had het niet verwacht’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kenny Tete maakte een stormachtig debuut bij het eerste elftal van Ajax en verdreef zelf Ricardo van Rhijn uit de basis. Tete werd geselecteerd voor Oranje en niks leek een mooie toekomst in de weg te staan. Echter is Tete onder trainer Bosz zijn plaats kwijtgeraakt, en met die beslissing had Tete het wel even moeilijk, zo laat hij weten tegenover Nu Sport.

‘We hebben de situatie wel besproken bij Ajax maar dat hou ik even onder mij en de trainer. Ik had het niet verwacht, niemand denk ik. Het is de keuze van een trainer en daar moet je mee omgaan. Momenteel ben ik fit en zit lekker in mijn vel, dat is ook belangrijk. Ik weet dat ik mij nu opnieuw moet bewijzen of dat nu bij Ajax, Jong Oranje of het Nederlands Elftal is. Natuurlijk is het moeilijk maar het is de realiteit. Bondscoach Danny Blind heeft ook laten weten dat hij niet blij is met mijn reserverol bij Ajax en dat doet me ook weer goed. De bondscoach had altijd veel vertrouwen in me. Het is moeilijk, maar ik ben er niet teveel mee bezig’.

Bron: Nu Sport

Likes(35)Dislikes(9)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/10/07/tete-van-basisspeler-naar-bankzitter-ik-had-het-niet-verwacht/

Gegevens