Bosz: “Je kan niet een beetje zwanger zijn”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Het spel tegen Heracles Almelo was opnieuw niet goed, maar Peter Bosz was na afloop blij met de overwinning: “Zij lieten de bal in het begin makkelijker rond gaan. Achteraf lijkt het misschien een eenvoudige overwinning, maar je moet hier toch maar zien te winnen”, zei hij tegen FOX Sports.

“Als je het laatste kwartier binnen komt wandelen lijkt het misschien eenvoudig”, blikt Bosz terug. Toen stond inmiddels de 0-2 eindstand op het scorebord, maar daarvoor had Ajax het moeilijk: “Zij hadden aan het begin van de tweede helft inderdaad twee grote kansen.”

De Amsterdammers hebben inmiddels wel drie competitieduels op rij gewonnen: “Als je eenmaal gaat winnen, groeit het vertrouwen en ga je makkelijker voetballen. We hebben nu voor de derde keer achter elkaar in dezelfde samenstelling kunnen spelen”, aldus een tevreden Bosz. Bosz vindt niet dat zijn speelstijl te vroeg is ingepast: “Je kan niet een beetje zwanger zijn, je doet iets, of je doet het niet”, was het opvallende commentaar van de trainer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/boss-je-kan-niet-beetje-zwanger-zijn/