'Ontwikkelingen Spanje en Italië voor El Ghazi'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Anwar El Ghazi zou zomaar eens op de slotdag van de transfermarkt nog kunnen vertrekken. De rechtsbuiten heeft volgens De Telegraaf een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor twaalf miljoen een transfer kan maken.

Ajax houdt om die reden sterk rekening met een vertrek, helemaal nu de belangstelling zou toenemen uit de top van de Spaanse en Italiaanse competities. El Ghazi startte dit seizoen in de basis onder Peter Bosz, maar de laatste duels zat hij, mede door een gebrek aan vorm, ook regelmatig op de bank.

Bosz heeft buiten El Ghazi echter weinig opties aan de rechterkant. Tegen Go Ahead Eagles posteerde hij Bertrand Traoré daar en die speelde een goede wedstrijd. Daarachter is er alleen nog Vaclav Cerny, die zijn wedstrijden vooral in Jong Ajax speelt en wacht op zijn kans. Het is echter geen geheim dat Ajax nog op zoek is naar een buitenkansje voor op de zijkanten. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98776/ontwikkelingen-spanje-en-italie-voor-el-ghazi