Ziyech: “Ik ben nu al trots op de volgende stap in mijn carrière”

Bron: ajaxfanzone.nl

Gisteravond laat bereikte Ajax een akkoord met FC Twente over de transfer van Hakim Ziyech voor een bedrag van ongeveer elf miljoen euro (zie bericht). Alleen de medische keuring van dinsdagochtend kan een overstap van de 23-jarige spelmaker nog in de weg staan. Ziyech tekent in de loop van de middag een contract tot medio 2021. en wordt naar verwachting vanmiddag om 16:00uur gepresenteerd bij Ajax. Tegenover De Telegraaf geeft hij al een korte reactie over zijn aanstaande transfer.

“Ik ben nu al trots op de volgende stap in mijn carrière, ik wil mooie dingen gaan bereiken”, aldus Ziyech in een eerste reactie.

“Dit is een goede deal voor ons”, zegt interim-directeur Onno Jacobs van De Tukkers in een reactie aan De Telegraaf. “We zijn blij dat Ziyech zijn carrière binnen Nederland voortzet. Het is een geweldige speler. Daarnaast kan FC Twente de transferopbrengst heel goed gebruiken om de financiële positie verder op orde te brengen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/08/30/ziyech-ik-ben-nu-al-trots-op-de-volgende-stap-in-mijn-carriere/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws