Hoge temperaturen in Rostov voor Traoré geen bezwaar

Bron: www.ajaxlife.nl

Over regen of kou geen zorgen, het is juist lekker weer. © Pro Shots

Als je vraagt aan Peter Bosz of hij druk voelt, antwoord de trainer dat er niets bijzonders gaande is. Als je Bosz vraagt wat hij van het lekkere weer in Rostov vindt, speelt hij de vraag door aan 'expert' Bertrand Traoré. “Ik hoop dat het woensdag net zo warm wordt,” antwoordt de spits.

Ajax trad twee weken geleden aan in het warme Thessaloniki en wist dat vrij goed te verteren. Ook in Rusland schiet het kwik de dertig graden Celsius voorbij, maar er is wel een verschil: het is iets koeler in Rostov, waar tenminste nog een lekker windje staat.

Het is weliswaar warm, maar je kunt rondlopen zonder je meteen kapot te zweten en de zon gaat al zo'n twee uur voor de aftrap onder. Dat scheelt misschien net die paar graadjes in het voordeel van Ajax, tegen de tijd. Het kan maar beter 30 in plaats van 35 graden zijn.

“Wat ik er vandaag zo van meekrijg, hoop ik dat het morgen precies hetzelfde is,” aldus Traoré. “Regen of kou, dat vinden de meeste spelers maar niks. Daar hoeven we gelukkig geen rekening mee te houden. Wij houden van warm weer, dit is perfect.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20263

Gegevens

Spelers: Bertrand Traoré
Onderwerpen: Champions League, Spits, Trainer
Clubs: AFC Ajax